Φορτώνει...

Χρωματιστό κρεμαστό μικρό ονυχοδρόμιο - 56x20x8 εκ.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 202.037


Τιμή: 16.37 

Χρωματιστό κρεμαστό μικρό ονυχοδρόμιο - 56x20x8 εκ. Χρωματιστό κρεμαστό μικρό ονυχοδρόμιο - 56x20x8 εκ. Χρωματιστό κρεμαστό μικρό ονυχοδρόμιο - 56x20x8 εκ.

Περιγραφή

μικρα κρεμομενα ονυχοδρομια

Το χρωματιστό κρεμαστό μικρό ονυχοδρόμιο, μπορεί να κρεμαστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Λόγω των εντόνων χρωματισμών του, η γάτα σας θα ασχοληθεί για ώρες μαζί του ακονίζοντας τα νύχια της και παίζοντας με το κρεμαστό ονυχοδρομιο.

To ονυχοδρόμιο γάτας προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για τη γάτα σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το ονυχοδρόμιο αυτό θα γίνει ο καλύτερος της φίλος και ταυτόχρονα θα προστατεύει τους καναπέδες και τα χαλιά του σπιτιού σας από τις γρατζουνιές της.

Το ονυχροδρόμιο είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά φιλικά προς τη γάτα σας και ταιριάζει με κάθε είδους διακόσμηση.

Το ένστικτο της γάτας για ξύσιμο και γρατζούνισμα οδηγεί τις γάτες να δοκιμάζουν τα νύχια τους όπου βρούνε. Το κάνουν για να αφαιρέσουνε τα παλιά τους νύχια και να ακονίσουν τα καινούργια που βγαίνουν. Επίσης με το ξύσιμο των νυχιών οι γάτες αφήνουν τη μυρωδιά τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Διαστάσεις

Μηκος: 56 εκ.
Πλάτος:20 εκ.
Ύψος: 8 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία