Φορτώνει...
Μπαντάνα ψύξης για σκύλους 30-36 εκ. - small
  • Μπαντάνα ψύξης για σκύλους 30-36 εκ. - small
  • Μπαντάνα ψύξης για σκύλους 30-36 εκ. - small
  • Μπαντάνα ψύξης για σκύλους 30-36 εκ. - small

Μπαντάνα ψύξης για σκύλους 30-36 εκ. - small

ΚΩΔΙΚΟΣ: 109.201


Τιμή: 6.52 

Περιγραφή

Η μπανάνα ψύξης για σκύλους είναι ιδανική για τις βόλτες, την περίοδο του καλοκαιριού που υπάρχει έντονη ζέστη. Περιέχει ένα ειδικό υλικό ψύξης που το μόνο  που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε την μπανάνα για σκύλους σε νερό.
Αυτόματα τίθεται σε λειτουργιά και ξεκινάει η ανακούφιση του σκύλου από την έντονη ζέστη,.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά την μπανάνα απλά βουτήξτε την ξανά στο νερό.

Η θερμοπληξία, επίσης γνωστή ως υπερθερμία, είναι μια αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος του σκύλου που μπορεί να οφείλεται σε υπερβολική εσωτερική παραγωγή θερμότητας, ή έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ή την αδυναμία να διαλύσει σωστά την θερμότητα του σώματος του σκύλου.

Η κανονική θερμοκρασία σώματος του σκύλου κυμαίνεται από 38 ° C έως 39 ° C. Τα σκυλιά δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτά σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος λόγω της ανικανότητάς τους να διαχέουν τη θερμότητα με εφίδρωση.

μπαντανα ψυξης για σκυλους

Όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι υψηλότερη από την θερμοκρασία του σώματος του σκύλου, ο παραπάνω μηχανισμός μπορεί να μην είναι επαρκής για να δροσίσει το σώμα του. Καθώς αυξάνεται η εσωτερική θερμοκρασία, ο σκύλος που πάσχει από υπερθερμία παρουσιάζει μεγαλύτερη δυσφορία. Δυσκολεύεται να αναπνεύσει και γίνεται αδύναμος.

Η μπανάνα ψύξης αποτρέπει περιπτώσεις υπερθερμίας του  σκύλου. Εφαρμόζεται ως ένα κολάρο και μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος δροσίζοντας το σκύλο σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία