Φορτώνει...
Aπωθητικό περιλαίμιο για μικρόσωμους σκύλους  & γάτες- Repello - ιδανική προστασία για Καλαζάρ (39 cm)

Aπωθητικό περιλαίμιο για μικρόσωμους σκύλους & γάτες- Repello - ιδανική προστασία για Καλαζάρ (39 cm)

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.518


Τιμή: 5.28 

Περιγραφή

Το αντιπαρασιτικό περιλαίμιο για μικρόσωμους σκύλους και γάτες 39 εκατοστών - Repello- είναι ένα ισχυρό απωθητικό που καταπολέμα ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια, σκνίπες ( Λεϊσμανίαση), και ψείρες.

repello κολλαρο για γατες και σκυλουςTo απωθητικό περιλαίμιο Repello περιέχει μια εξειδικευμένη φόρμουλα υψηλής δραστικότητας  5 φυτικών εκχυλισμάτων με ισχυρές εντομοαπωθητικές ιδιότητες, τα οποία λόγω της βιο-συνεργιστικής (Bio-synergy) τους δράσης προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα.

Έτσι, χάρη στη ειδική σύνθεσή του απωθεί τα ενοχλητικά και επικίνδυνα έντομα (σκνίπες, κουνούπια κ.α.), καθώς και ακάρεα (τσιμπούρια), ψύλλους κ.α. που παρασιτούν στα ζώα και είναι φορείς σοβαρών μεταδιδόμενων ασθενειών και μολύνσεων όπως η Λεϊσμανίαση (Καλά-Αζάρ), Διροφιλαρίωση, Ερχιλίωση κ.α.

Το περιλαίμιο Repello εκτός άλλων, περιέχει το φυσικό και πολύτιμο έλαιο neem το οποίο εμπεριέχει τέσσερα ισχυρά φυσικά απωθητικά συστατικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που όλα ωστόσο βοηθούν στην διακοπή του κύκλου ζωής των εντόμων σε όλα τα στάδια (αυγά, νεογνά, ενήλικα έντομα).
Φορώντας το περιλαίμιο Repello, ο σκύλος σας μπορεί να κυκλοφορεί άνετα σε εξωτερικούς χώρους δίχως τον φόβο τσιμπημάτων.

To απωθητικό περιλαίμιο Repello είναι ανθεκτικό στο νερό και η δράση του είναι έως 4 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία