Φορτώνει...
Κλουβι μεταφοράς σκύλου Bracco 7 - για σκύλους εως 50 κιλά - 102x73x76,5
  • Κλουβι μεταφοράς σκύλου Bracco 7 - για σκύλους εως 50 κιλά - 102x73x76,5
  • Κλουβι μεταφοράς σκύλου Bracco 7 - για σκύλους εως 50 κιλά - 102x73x76,5

Κλουβι μεταφοράς σκύλου Bracco 7 - για σκύλους εως 50 κιλά - 102x73x76,5

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.133


Τιμή: 137.56 

Περιγραφή

Το κλουβί μεταφοράς για σκύλους Bracco μπορεί να μεταφέρει σκύλους με μέγιστο βάρος τα 30 κιλά.
Είναι ιδανικό για την άνετη μεταφορά του σκύλου σας για ταξίδια με αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο και όλα τα μεταφορικά μέσα.

Το κλουβί μεταφοράς σκύλων Bracco παρέχει στο κατοικίδιο σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην διάρκεια των μικρών αλλά και μεγάλων  ταξιδιών του.
Η άνετη μεταλλική πόρτα του κλωβού μεταφοράς του κατοικίδιου σας περιλαμβάνει κλείδωμα ασφαλείας, για ξέγνοιαστα, σίγουρα και ασφαλή ταξίδια.
Επίσης η πόρτα στο κλουβί μεταφοράς για μικρούς σκύλους περιλαμβάνει ένα μπολ- ταϊστή για την τροφοδοσία του σκυλιού σας εν ώρα μεταφοράς.
Κλουβιά μεταφοράς σκύλουΗ πόρτα του κλουβιού έχει την δυνατότητα να ανοίγει προς τα έξω η ακόμα και να αφαιρεθεί εντελώς. Δυο μεγάλες θήκες προσφέρουν χώρο για τυχόν θεραπευτικά φάρμακα και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ του σκύλου σας.

Ο συγκεκριμένος τύπος κλουβιών μεταφοράς είναι αποδεκτός από όλες τι αεροπορικές εταιρίες και εγκεκριμένος σύμφωνα με τους κανονισμούς IATA.


Διαστάσεις στο κλουβί μεταφοράς για σκύλους:
102 εκατοστά μήκος
73 εκατοστά πλάτος
76,5 εκατοστά ύψος

**Το συγκεκριμένο κλουβί αποστέλλεται μόνο με συμβατική μεταφορική εταιρία και όχι με Courier. Επικοινωνήστε μαζί μας για διερευνήσουμε πως θα γίνει η μεταφορά στην δική σας περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία