Φορτώνει...
Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.
  • Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.
  • Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.
  • Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.

Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.118


Τιμή: 3.49 

Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ. Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ. Παιχνίδι σκύλου μπάλα τένις - σχοινί 29 εκ.

Περιγραφή

 

Το παιχνίδι για σκύλους μπάλα τένις - σχοινι 29 εκ. είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για κουτάβια αλλά και ενήλικους  σκύλους.
Αποτελεί το τέλειο προϊόν στους πρώτους μήνες της ζωής  ενός κουταβιού, τότε που ενοχλούν τα δόντια και χρειάζεται συνεχώς να δαγκώνει κάτι.

παιχνιδια για σκυλους

Το παιχνίδι για σκύλους μπάλα τένις - σχοινι 29 εκ είναι κατασκευασμένο από σκληρό φυσικό βαμβάκι . Είναι κατασκευασμένο για να παραμένει γερό και ανθεκτικό ακόμα και μετά από πολλά δαγκώματα και παιχνίδια.

Οι ίνες από το βαμβάκι καθαρίζουν τα δόντια από το σκύλο σας. Οι ινες εισχωρούν στα διαστήματα μεταξύ των δοντιών και πετυχαίνουμε 2 πράγματα.
1) καθαρισμό των δοντιών σε βάθος
2) και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για το σκύλο σας.

Το μέγεθος του παιχνιδιού είναι 29 εκατοστά.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία