Φορτώνει...
Αντιαλλεργικό- βιολογικό σπρέι- ενάντια σε ακάρεα-κοριούς& ψύλλους (κατάλληλο για χώρους)

Αντιαλλεργικό- βιολογικό σπρέι- ενάντια σε ακάρεα-κοριούς& ψύλλους (κατάλληλο για χώρους)

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.516


Τιμή: 18.47 

Περιγραφή

Tο Allergopet με φυσική, δραστική  Γερανιόλη, ένα νέο  εγκεκριμένο βιοκτόνο, απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές, βασικό για την αντιμετώπιση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες.
Η χρησιμότητα του είναι καταλυτική , ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των  στρωμάτων τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας,
Το Allergopet αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων και εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον  4 μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία  που προκαλούνται  από τα ακάρεα  και τα περιττώματα τους, προσφέροντας αποτελεσματική  αντιαλλεργική προστασία.

ακαρεα κοριοι και ψυλλοι allergopetAllergopet – ΒΙΟΚΤΟΝΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:

-Χώρους με κατοικίδια
- Σπίτια
- Στρατόπεδα
- Ξενοδοχέια
- Camping

- Χαλαρώστε τους χώρους σας με τα κατοικίδια σας άφοβα, χωρίς παράσιτα

- Εφαρμόστε σε Υφασμάτινες επιφάνειες, χαλιά, στρώματα, έπιπλα κτλ

Τρόπος Εφαρμογής:
Αρχικά χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα και απορροφήστε από τις μαλακές επιφάνειες (στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες κλπ) τους αλλεργιογόνους παράγοντες όπως σκόνη, ακάρεα και τα περιττώματά τους, νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινο δέρμα κ.α.
Στη συνέχεια ψεκάστε το προϊόν από απόσταση περίπου 30 εκ. προσέχοντας να καλύψετε κάθε πλευρική επιφάνεια. Όσο πιο βαθιά εισχωρήσει το προϊόν, τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι η δράση του. Για χρήση σε χώρους εκτός σπιτιού, ψεκάστε απευθείας στις υφασμάτινες επιφάνειες όπως παραπάνω.


ΦΑΣΜΑ ΔΡΑΣΗΣ: Υφασμάτινες επιφάνειες
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 25ML/ τ.μ
ΣΤΟΧΟΙ: ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι
ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου
Συσκευασία: 500 ml

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία