Φορτώνει...
Η συμπεριφορά του σκύλου

Η συμπεριφορά του σκύλου

ΚΩΔΙΚΟΣ: 700.819


Τιμή: 17.40 

Περιγραφή

Το βιβλίο για σκυλιά Η συμπεριφορά του σκύλου είναι χρήσιμο για κάθε ιδιοκτήτη καθώς θα σας διδάξει τα πάντα γύρω από την συμπεριφορά του αγαπημένου σας κατοικίδιου.
Μήπως ο σκύλος σας προσπαθεί να σας πει κάτι; Όσο καλύτερα τον καταλαβαίνετε, τόσο καλύτερη θα είναι η σχέση σας μαζί του.
Μάθετε πώς σκέπτεται το σκυλί σας, πώς μαθαίνει και πώς επικοινωνεί τόσο μ' εσάς όσο και με τα άλλα σκυλιά. Γραμμένο για τον κάτοχο σκύλων, το βιβλίο Η συμπεριφορά του σκύλου εξηγεί το πώς οι αντιλήψεις κι οι επιθυμίες αυτού του ζώου εμφανίζονται στη συμπεριφορά του.

To σπουδαιότερο απ' όλα είναι ότι, καταλαβαίνοντας το πώς συμπεριφέρεται το σκυλί σας, θα μάθετε πώς να το κοινωνικοποιήσετε και να το εκπαιδεύσετε για να γίνει, για σας, ο σύντροφος που θέλετε. Χρησιμοποιώντας τις δοκιμασμένες τεχνικές που περιγράφονται σ' αυτό το βιβλίο μπορείτε να διδάξετε το σκύλο σας έτσι ώστε να γίνει ένα πρότυπο συντρόφου.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Μέρος πρώτο
Ο Σκεπτόμενος Σκύλος
1. Ένστικτο
2. Το σώμα του σκύλου
3.  Η νοημοσύνη του σκύλου
4. Ο σκύλος που μαθαίνει

Μέρος δεύτερο
Διδάξτε τη συμπεριφορά στο σκύλο
5.Κοινωνικοποιηση
6. Παιχνίδι
7. Επικοινωνία
8. Κοινωνική συμπεριφορά
9. Σεξουαλική συμπεριφορά

Μέρος τρίτο
Ο Άτακτος σκύλος
10.Αταξίες
11. Κακή συμπεριφορά
12. Καβγάδες και δαγκώματα

Μέρος τέταρτο
13. Πηγές

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία