Φορτώνει...
Φορητή συσκευή απώθησης σκύλων
  • Φορητή συσκευή απώθησης σκύλων
  • Φορητή συσκευή απώθησης σκύλων
  • Φορητή συσκευή απώθησης σκύλων

Φορητή συσκευή απώθησης σκύλων

ΚΩΔΙΚΟΣ: 103.004


Τιμή: 34.67 

Περιγραφή

Η φορητή συσκευή απώθησης σκύλων είναι μια ισχυρή συσκευή υπερήχων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που φοβούνται τους σκύλους, προκειμένου να τους  απωθήσουν.
Είναι φορητή και ιδανική για άτομα που κάνουν τη βόλτα τους ή αθλούνται, ταχυδρόμους και μαθητές, καθώς μπορούν να την έχουν μαζί τους ανά πάσα στιγμή.

Δεν προκαλεί καμία βλάβη σε ανθρώπους ή ζώα και είναι προτιμότερη από τα σπρέι και τους άλλους δυσάρεστους τρόπους που χρησιμοποιούνται για να τρέπονται οι επιθετικοί σκύλοι σε φυγή.

Η φορητή συσκευή απώθησης σκύλων εκπέμπει έναν ήχο υψηλής συχνότητας, τον οποίο μπορούν να ακούσουν μεν οι σκύλοι, αλλά είναι ακίνδυνος και δεν γίνεται αντιληπτός από τον άνθρωπο.
φορητή συσκευη απωθησης σκύλων και γατωνΟ ήχος παράγεται με «δόνηση» του αέρα: γρήγορη κίνηση του αέρα προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Η μονάδα για μία κίνηση προς τα πίσω και προς τα εμπρός (ένας κύκλος) σε ένα δευτερόλεπτο είναι ένα "Hertz" (Hz). Ο αριθμός των κύκλων που επαναλαμβάνονται σε ένα δευτερόλεπτο ονομάζεται "συχνότητα» του ήχου. Οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν συχνότητες έως 20.000 Hz. Οι ήχοι πάνω από αυτή τη συχνότητα ονομάζονται «υπέρηχοι».
Η φορητή συσκευή απώθησης σκύλων εκπέμπει συχνότητες υπερήχων από 23.000 έως 27.000 Hz. Αυτός ο ήχος συγκλονίζει το ζώο, συνήθως αναγκάζοντάς το να σταματήσει, να υποχωρήσει ή να «παγώσει» πριν πλησιάσει τον χρήστη.

Είναι πλέον αποτελεσματικό σε ξένους, άγριους και εχθρικούς σκύλους.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.


Η χρήση του με οικείους, φιλικούς σκύλους ή κατοικίδια ζώα, μπορεί να προκαλέσει μικρή αντίδραση. Σημειώστε ότι η αποτελεσματικότητα των υπερήχων μπορεί να επηρεάζεται από παράγοντες όπως η απόσταση από το σκύλο και η ηλικία, η διάθεση και η προηγούμενη εμπειρία εκπαίδευσης του σκύλου.
Η φορητή συσκευή απώθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε εχθρικές γάτες.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία