Φορτώνει...
Καθαρό λάδι σολομού για σκύλους & γάτες - κατάλληλο για έντονες τριχοπτώσεις 250ml
  • Καθαρό λάδι σολομού για σκύλους & γάτες - κατάλληλο για έντονες τριχοπτώσεις 250ml
  • Καθαρό λάδι σολομού για σκύλους & γάτες - κατάλληλο για έντονες τριχοπτώσεις 250ml

Καθαρό λάδι σολομού για σκύλους & γάτες - κατάλληλο για έντονες τριχοπτώσεις 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.325


Τιμή: 13.45 

Περιγραφή

Tο λάδι σολομού της Kronch είναι ένα εξαιρετικά υγιεινό και νόστιμο συμπλήρωμα διατροφής με καθαρό λάδι σολομού για σκύλους και γάτες.
Περιέχει μια φυσικά υψηλή περιεκτικότητα των απαραίτητων ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων.
Η Kronch είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί φρέσκο, και ποτέ κατεψυγμένο σολομό και όχι απόβλητα ή υποπροϊόντα αυτού.
Το λάδι σολομού για σκύλους και γάτες παρέχεται ΜΟΝΟ από καθαρό, και φρέσκο σολομό.

λάδι σολομού για τριχόπτωση σε σκύλους και γάτεςΑνεπαρκείς ποσότητες ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων μπορούν να αναπτύξουν ασθένειες όπως: ουρική αρθρίτιδα, αλλεργίες, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, έκζεμα, θαμπό τρίχωμα, σπασμένες τρίχες, αυξημένη τριχόπτωση, κακή επούλωση πληγής, κακή ανάπτυξη του ήπατος, νεφρική δυσλειτουργία και διαταραχές αυτής, καθώς και δερματίτιδες.

Γιατί να επιλέξετε το λάδι σολομού Kronch;

Tο λάδι σολομού της Kronch είναι ιδανικό για σκύλους και γάτες με προβλήματα του δέρματος και του τριχώματος, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών, ξηροδερμίας, τριχόπτωσης, κνησμό, πιτυρίδας και θαμπό τρίχωμα.

Χρησιμοποιώντας το λάδι σολομού για σκύλους και γάτες της Kronch σε καθημερινή βάση βοηθά στην ανακούφιση, την θεραπεία και την πρόληψη αυτών των προβλημάτων.
Tο λάδι σολομού για σκύλους και γάτες της Kronch έχει μια εξαιρετικά θετική επίδραση σε σκύλους και γάτες με προβλήματα ουρικής αρθρίτιδας, σε σκύλους και γάτες που υποφέρουν από αλλεργίες και ειδικά της αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους.
Tο λάδι σολομού της Kronch ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη μείωση του κινδύνου των καρδιαγγειακών ασθένεια. Επίσης βοηθά στη βελτίωση της γονιμότητας

Σκύλοι και γάτες χρειάζονται ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων και την αύξηση της γονιμότητας. Πολλές από τις ιδιότητες ενίσχυσης της υγείας των ωμέγα-3 συνδέονται με δύο λιπαρά οξέα γνωστά ως EPA και DHA, τα οποία περιέχονται το σολομό σε αφθονία. Αυτά τα δύο λιπαρά οξέα βρίσκονται μόνο στα ψάρια, και πουθενά αλλού στη φύση.
Τα Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα έχουν θετική επίδραση στο δέρμα και στα προβλήματα της τρίχας (συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών, ξηροδέρμίας, έντονης τριχόπτωσης , κνησμό, πιτυρίδα και θαμπό τρίχωμα)

Τι κάνει το λάδι σολομού της Kronch διαφορετικό;

Tο λάδι σολομού της Kronch περιέχει ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ακριβώς στη σωστή αναλογία, καθιστώντας το, ιδανικό ως συμπλήρωμα διατροφής για το σκυλί σας ή τη γάτα σας.
Tο λάδι σολομού εξάγεται εν ψυχρώ με φρέσκο ​​σολομό σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Η ψυχρή συμπίεση είναι μια πολύ ήπια τεχνική εκχύλισης, που εξασφαλίζει ότι τα λιπαρά οξέα δεν αποσυντίθενται και δεν χάνουν τις θετικές επιδράσεις τους.
Η ψυχρή έκθλιψη παράγει επίσης πολύ πυκνό λάδι σολομού, καθιστώντας το πιο οικονομικό στη χρήση.
Τα ιχθυέλαια εξάγονται συνήθως με βρασμό πολλών διαφορετικών ειδών ψαριών. Ωστόσο, τα ιχθυέλαια εκχυλίζονται με βρασμό τα οποία περιέχουν πολλά περισσότερα κορεσμένα οξέα, και ως εκ τούτου δεν έχουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα.

Tο λάδι σολομού για σκύλους και γάτες της Kronch, σας έρχεται με μια πρακτική αντλία δοσολογίας, για την ευκολότερη χρήση και σωστή δοσολογία που απαιτεί ο δικός σας σκύλος ή η γάτα.
Το λάδι σολομού της Kronch,είναι ένα προϊόν χωρίς τη χρήση συντηρητικών ή τεχνητών χρωστικών και βελτιωτικών ουσιών.

Συσκευασία : 250 ml

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία