Φορτώνει...
Εντομοαπωθητική συσκευή ενάντια σε ιπτάμενα έντομα
  • Εντομοαπωθητική συσκευή ενάντια σε ιπτάμενα έντομα
  • Εντομοαπωθητική συσκευή ενάντια σε ιπτάμενα έντομα

Εντομοαπωθητική συσκευή ενάντια σε ιπτάμενα έντομα

ΚΩΔΙΚΟΣ: 800.028


Τιμή: 42.96 

Περιγραφή

ψηφιακή μηχανή για μύγες και κουνούπιαH εντομοαπωθητική συσκευή ενάντια σε ιπτάμενα έντομα σας παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά για ευκολία στη χρήση και μέγιστη απόδοση.

Η συσκευή ενάντια των εντόμων είναι ψηφιακή και πλήρως αυτόματη. Διαθέτει ρυθμιζόμενο προγραμματισμό ώστε να λειτουργεί μόνο τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε.
Η ψηφιακή συσκευή για τα έντομα είναι πολύ οικονομική, καθώς λειτουργεί με δυο μπαταρίες C' (LR 14), που μπορεί να διαρκέσουν έως και 3 χρόνια!
Διαθέτει οθόνη LCD η οποία έχει ενδείξεις για τη ποσότητα που απομένει στην αρωματική φιάλη και τις μπαταρίες, καθώς επίσης και ένα ψηφιακό ρολόι που μετράει αντίστροφα έως τον επόμενο ψεκασμό. Μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα και τη συχνότητα των ψεκασμών που επιθυμείτε, πάντα ανάλογα τον χώρο που διαθέτεται.

Διαθέσιμη σε Λευκό χρώμα, Μαύρο - Ίνοξ και Ίνοξ.

Η συσκευή σας έρχεται με 5 χρόνια εγγύηση!

 

προβλημα με μυγες και κουνουπιαΗ συσκευή για τα έντομα κατά την αγορά, περιλαμβάνει το εντομοαπωθητικό σπρεί INSECTA, κι είναι έτοιμη προς χρήση. Η μέση διάρκεια είναι περίπου  20 έως 30 ημέρες, ανάλογα με την χρήση και την συχνότητα ψεκασμού που θα ρυθμίσετε σε συνάρτηση με το πρόβλημα των εντόμων.

Το εντομοαπωθητικό σπρέι σας εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σκνίπες, σφήκες, αλογόμυγες, κ.λ.π.

Η σύνθεση και οι προδιαγραφές του εγγυώνται για την αποτελεσματικότητα του, αλλά και για την ασφάλεια τη δική σας και των επισκεπτών σας.
Αποτελείται από 100 % φυσική πυρεθρίνη, είναι άοσμο και φιλικό προς το περιβάλλον.
Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες της Ε.Ε.

Διατίθεται ανταλλακτικό σπρεί ενάντια σε μύγες, κουνούπια, σφήκες, μελλίσες κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία