Φορτώνει...
Αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες
  • Αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες
  • Αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες
  • Αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες

Αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.619


Τιμή: 6.91 

Περιγραφή

ΣΤΟΠ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΜΠΟΥΛΕΣΟι αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες μειώνουν τα προβλήματα συμπεριφοράς σε γάτες όλων των ηλικιών.

Οι αμπούλες για γάτες ενάντια στο στρες δρουν φυσικά και αποτελεσματικά. Το απόσταγμα βαλεριάνας που περιέχουν θα ηρεμίσει το σκύλο σας με μια μόνο εφαρμογή για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Οι αμπούλες ενάντια στο στρες θα βοηθήσουν στην ανακούφιση προβλημάτων όπως το υπερβολικό ξύσιμο σε έπιπλα, την ούρηση ως σήμανση στο σπίτι, υπερβολικό νιαούρισμα και την ταραχώδη συμπεριφορά. Επίσης θα βοηθήσουν την γάτα σας να αισθάνεται λιγότερο ανήσυχη κατά την διάρκεια δύσκολων περιστάσεων όπως η επίσκεψη στον κτηνίατρο ή σε χώρο με πολλά ζώα, εκθέσεις, πυροτεχνήματα, καταιγίδες ,ταξίδια με αυτοκίνητο ή μετακόμιση.
Το εκχύλισμα βαλεριάνας θα ενεργοποιηθεί μέσα σε 1 ώρα από την εφαρμογή. Αν η γάτα σας βραχεί (αρκετά) εφαρμόστε μια νέα αμπούλα ενάντια στο στρες καθώς η αποτελεσματικότητα μπορεί να μειωθεί.
Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει κάποιο άλλη αντιπαρασιτική αμπούλα για ψύλλους και τσιμπούρια είναι αναγκαίο να εφαρμόσετε την αμπούλα για το στρες σε ένα διαφορετικό σημείο, ιδανικότερα ανάμεσα στα αυτιά.

Σύνθεση : φυσικό εκχύλισμα βαλεριάναςΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣΗ συσκευασία περιλαμβάνει 3 αμπούλες ενάντια στο στρες  Χ 0,4ml

Σε ποιες περιπτώσεις χορηγούμε την αντιπαρασιτική αμπούλα για γάτες;

1) Καταστροφική συμπεριφορά

2) Επίσκεψη σε κτηνίατρο/πανσιόν/εκτροφείο

3) Ταξίδι με το αυτοκίνητο

4) Μετακόμιση σε νέο σπίτι

5) Ούρηση ως μαρκάρισμα

6) Φόβος σε αστραπές και βροντές

7) Φόβος σε αστραπές και βροντές

8) Φόβος στα πυροτεχνήματα, Κροτοφοβiα

9) Stress στις εκθέσεις

10) Κάθετο ξύσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία