Φορτώνει...

Επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο κολάρο εκπαίδευσης με τηλεχειριστήριο για 2 σκύλους

ΚΩΔΙΚΟΣ: 104.002


Τιμή: 113.49 

Περιγραφή

εκαπιδευτικά κολλάρα σκύλωνΤο επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο κολάρο εκπαίδευσης  με τηλεχειριστήριο για 2 σκύλους μπορεί να λειτουργήσει μέχρι και 300 μέτρα απόστασης. Περιλαμβάνει 100 επίπεδα κρούσεων και δονήσεων. 100 επίπεδα δονήσεων και 100 επίπεδα με στατικό ηλεκτρισμό.
Τα επίπεδα μπορούν να αλλάξουν αυξομειώνοντας με το πάνω και το κάτω βέλος του τηλεχειριστηρίου.
Το επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο κολάρο εκπαίδευσης  με τηλεχειριστήριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε 2 σκυλιά.
Χρησιμοποιώντας το κολάρο εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις οδηγίες είναι εφικτό να εκπαιδεύσετε και να διαμορφώσετε ένα σωστό χαρακτήρα στον σκύλο σας.
Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες στο σκύλο σας, θα πρέπει να διατηρούνται θετικές και αρνητικές, περίπου 10-15 λεπτά κάθε φορά.
Η συχνότητα μετάδοσης είναι 433 ~ 825MHz.
Περιλαμβάνει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V / 550mAh

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, για την ορθολογική και σωστή χρήση με απώτερο στόχο, την σωστή και αποτελεσματική εκπαίδευση του σκύλου σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία