Φορτώνει...

Κολάρο κατά του γαυγίσματος με ενοχλητικό ήχο και ηλεκτρισμό

ΚΩΔΙΚΟΣ: 104.001


Περιγραφή

Το κολάρο κατά του γαυγίσματος με ενοχλητικό ήχο και ηλεκτρισμό, είναι το πλέον αποτελεσματικό κολάρο έναντι στο ενοχλητικό γαύγισμα των σκύλων.
Παρέχει υψηλής συχνότητα ήχου και ηλεκτροσόκ στο σκύλο, κατά την διάρκεια του γαυγίσματος.
Το κολάρο κατά του γαυγίσματος χρησιμοποιεί ανώδυνο ήχο που είναι ενοχλητικός για το σκύλο. Η λειτουργία του αντιγαυγιστικού κολάρου είναι να παράγει ένα ενοχλήτικό ήχο για το σκύλο, ο οποίος γίνεται σταδιακά πιο έντονος μόνο εάν το γαύγισμα επιμένει.  Εφόσον η συσκευή φτάσει στο μέγιστο επιθυμητό επίπεδο παραγωγής του ενοχλητικού ήχου και το γαυγισμα του σκύλου μας επιμένει, ακολουθεί ένα σοκ με ηλεκτρισμό.

αντιγάβ κολλάρα σκύλουΤο κολάρο κατά του γαυγίσματος με ενοχλητικό ήχο και ηλεκτρισμό,,  θα σταματήσει το σκυλί σας να γαβγίζει μέσα σε λίγες μέρες, καθώς λειτουργεί και σαν μέτρο εκπαίδευσης κατά του γαυγίσματος, που θα εκπαιδεύσει το σκυλί σας να μην γαυγίζει άσκοπα και χωρίς λόγο.
Το κολάρο κατά του γαυγίσματος είναι  αδιάβροχο. Η βροχή και το χιόνι δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία στο παραμικρό.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την τάση ανάλογα με τις ανάγκες σας και το εύνασμα που λαμβάνει ο σκύλος σας στο να γαυγίζει.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LED δοκιμής από την συσκευή κατά του γαυγίσματος. Εάν η ενδεικτική λυχνία LED είναι φωτεινή όταν γαβγίζει ο σκύλος σας, τότε λειτουργεί σωστά.
Το κολάρο ενάντια στο γαύγισμα των σκύλων λειτουργεί με μπαταρία: 1x 6V 4LR44, η οποία και περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Είναι κατάλληλο για σκύλους από 2 μέχρι και 60 κιλά σωματικού βάρους.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία