Φορτώνει...

Ονυχοδρόμιο γάτας με άνετο κρεβάτι

ΚΩΔΙΚΟΣ: 202.030


Περιγραφή

μεγάλα ονυχοδρόμια φερπλαστΤο ονυχοδρόμιο γάτας με άνετο κρεβάτι, θα δώσει στην γάτα σας ένα φιλόξενο καταφύγιο επιτρέποντας ταυτόχρονα να κρατιέται σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζοντας το σωμα της με τα σκαρφαλώματα που θα της προσφέρετε.
Τα δύο ανοίγματα στην μπροστινή πλευρά έχουν σχεδιαστεί για να εγγυηθεί στην γάτα σας, την εύκολη πρόσβαση.
Το ονυχοδρόμιο γάτας, είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο κεντρικό ράφι, τοποθετημένο πάνω του ένα μαξιλάρι διπλής όψης που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας με διαφορετικούς τρόπους. Όλα τα μαξιλάρια του ονυχοδρομίου, επιτρέπουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση, δεδομένου ότι είναι διπλής όψης. Όταν είναι κρύο, για παράδειγμα, η γάτα σας μπορεί να ζεσταθεί διατηρώντας επαφή με την βελούδινη πλευρά του μαξιλαριού. Αντίθετα την άνοιξη ή το καλοκαίρι, θα παραμείνει δροσερό, ερχομένη σε επαφή με το βαμβακερό ύφασμα.
Στο κάτω μέρος του ονυχοδρομίου για γάτες, θα βρείτε ένα μαλακό κρεβάτι, όπου η γάτα σας θα μπορούσε να κοιμηθεί και να μείνει ασφαλείς από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Στον πρώτο όροφο του ονυχοδρομίου, ένα αστείο παιχνίδι της γάτας με το σχήμα μπάλας θα εξασφαλίσει στο μικρό σας φίλοςατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

Το ονυχοδρόμιο γάτας με άνετο κρεβάτι, είναι κατασκευασμένο από φινίρισμένο ξύλο με λευκό χρώμα, ισχυρό και σταθερό, με τετράγωνη βάση στήριξης. Στο πλευρικό τοίχωμα, εκτός αυτού, μια μεγάλη επιφάνεια καλύπτεται με ανθεκτικό σιζάλ.
Με ένα εντελώς πρωτότυπο και μοντέρνο ιταλικό design, της εταιρείας Ferplast, ανήκει στη νέα σειρά ονυχοδρομίων για τις γάτες, ιδανικό για όλες τις φυλές.

Διαστάσεις ονυχοδρόμίου: Μήκος: 40 εκ. Πλάτος: 55 εκ.  Υψος: 80 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία