Φορτώνει...

Ονυχοδρόμιο γάτας, με περιοχή για γρατζούνισμα, παιχνιδιού και χαλάρωσης

ΚΩΔΙΚΟΣ: 202.028


Τιμή: 134.00 

Περιγραφή

ονυχοδρόμιο για γατες με ιταλικο σχεδιασμοΤο ονυχοδρόμιο γάτας, με περιοχή για γρατζούνισμα, παιχνιδιού και χαλάρωσης, χαρακτηρίζεται με ένα μοναδικό, όμορφο αλλά και αστείο σχεδιασμό. Διαθέτει μια στιβαρή και σταθερή, ξύλινη κατασκευή, παρουσιάζοντας ένα λευκό χρώμα φινίρισμένο με μαύρα στοιχεία.
Το ονυχοδρόμιο γάτας, με περιοχή για γρατζούνισμα, παιχνιδιού και χαλάρωσης έχει στο κάτω μέρος ένα άνετο κρεβάτι για ύπνο, πλήρης, με ένα μαλακό μαξιλάρι διπλής όψης από συνθετικό ύφασμα με βελούδο. Το ίδιο μαξιλάρι καλύπτει τις πλατφόρμες στο πάνω μέρος. Ένα ωραίο παιχνίδι κρέμεται που θα το λατρέψει κάθε γάτα. Η μεγάλη επιφάνεια των ανθεκτικών σιζάλ στο πλευρικό τοίχωμα, θα καταστεί μια πολύ χρήσιμη περιοχή για να ακονίσει τα νύχια της, χωρίς να καταστρέφει τις κουρτίνες στο σπίτι σας και υφάσματα των επίπλων σας.
Το ονυχοδρόμιο γάτας, με περιοχή για γρατζούνισμα, παιχνιδιού και χαλάρωσης, θα γίνει επίσης ένα εξαιρετικό γυμναστήριο για τη γάτα σας που θα μπορούσε να την κρατήσει σε φόρμα. Με ένα γρήγορο άλμα, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να φτάσει στην κορυφή του ονυχοδρομίου από το οποίο θα μπορούσε να παραμείνει σκαρφαλωμένη για να εξερευνήσει το περιβάλλον.
Διαστάσεις ονυχοδρόμίου: Μήκος: 40 εκ. Πλάτος: 40 εκ.  Υψος: 80 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία