Φορτώνει...

Αυξομειούμενος οδηγός σκύλου με ιμάντα και σχέδια –MINI

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.508


Τιμή: 23.63 

Περιγραφή

αναδιπλούμενος οδηγος για σκύλους με ιμαντα και σχεδιαΟ αυξομειούμενος οδηγός σκύλου με ιμάντα και σχέδια –SMALL συνδυάζει την αξιοπιστία και την αντοχή ενός νέου αναδιπλούμενου οδηγού για σκύλους.

Ξεχωρίζει για την ομορφιά του και τις διακοσμήσεις, καθώς τα σχέδια είναι τυπωμένα με μία καινοτόμο τεχνολογία που καθιστά τον οδηγό για σκύλους φωτεινό και ανθεκτικό ταυτόχρονα.
Είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο στην Ιταλία, από την εταιρεία Ferplast. Όλοι οι οδηγοί κατασκευάζονται με μεγάλη φροντίδα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά ως εγγύηση για την ευημερία του σκύλου σας.

O αυξομειούμενος οδηγός σκύλου με ιμάντα και σχέδια, περιλαμβάνει μόνο ένα κουμπί ελέγχου το οποίο έχει και διαφορετικές λειτουργίες: ελεύθερη ολίσθηση, προσωρινή διακοπή, μόνιμο σταμάτημα στο επιθυμητό μήκος.
Ο εσωτερικός μηχανισμός έχει σχεδιαστεί για να είναι μακράς διαρκείας, ενώ μια ειδική πατέντα κάνει την ταινία ολίσθησης εξαιρετικά ρευστή και αθόρυβη. Η εργονομική λαβή επιτρέπει τη διατήρηση του σκύλου σας υπό έλεγχο εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο κράτημα για το χέρι σας.

Σας δίνεται η δυνατότητα με το συγκεκριμένο οδηγό για σκύλους να αλλάξετε το κάλυμμα, πολύ εύκολα και να έχετε πάντα μια άψογη εμφάνιση. Δοκιμάστε ανάλογα το γούστα σας, τα μονόχρωμα ανταλλακτικά ή τα πολύχρωμα με φανταστικά σχέδια.
Ο ιμάντας του οδηγού είναι 3 μέτρα και είναι κατάλληλος για σκυλιά που ζυγίσουν έως και 12 κιλά.

Διαστάσεις του οδηγού για σκύλους: Μήκος: 12 εκ.     Πλάτος: 3 εκ.      Ύψος: 10 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία