Φορτώνει...
Repello Αντιπαρασιτικό σπρέι για σκύλους και γάτες ( δρά και ενάντια στο Καλαζάρ) 500ml

Repello Αντιπαρασιτικό σπρέι για σκύλους και γάτες ( δρά και ενάντια στο Καλαζάρ) 500ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.507


Τιμή: 8.73 

Περιγραφή

Το Repello σπρέι είναι ένα ισχυρό απωθητικό σπρέι για σκύλους & γάτες που παρέχει ισχυρή προστατευτική δράση ενάντια στο Καλαζάρ και την διροφιλαριωση.
Απωθεί τα ενοχλητικά και επικίνδυνα έντομα (σκνίπες, κουνούπια κ.α.), καθώς και ακάρεα (τσιμπούρια), ψύλλους κ.α. που παρασιτούν στα ζώα και είναι φορείς σοβαρών μεταδιδόμενων ασθενειών και μολύνσεων όπως η Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ), Διροφιλαρίωση,  Ερχιλίωση κ.α.
Το Repello Spray εκτός άλλων, περιέχει το φυσικό και πολύτιμο έλαιο neem το οποίο εμπεριέχει τέσσερα ισχυρά φυσικά απωθητικά συστατικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που όλα ωστόσο βοηθούν στην διακοπή του κύκλου ζωής των εντόμων σε όλα τα στάδια (αυγά, νεογνά, ενήλικα έντομα). Ψεκάζοντας με Repello Spray, ο σκύλος ή η γάτα σας, μπορεί να κυκλοφορεί άνετα σε εξωτερικούς χώρους δίχως τον φόβο τσιμπημάτων.

σπρει για ψυλλους τσιμπουρια σκνιπα λεισμανιαση σκυλους και γατες

Το έλαιο neem διακρίνεται επίσης για την ενυδατική του δράση και συντελεί για ένα λαμπερό και μαλακό τρίχωμα.

Το φυσικό έλαιο neem προέρχεται από τον κορμό, τα φύλλα και τους καρπούς του δέντρου neem, που φύεται στη νοτιοανατολική Ινδία και στο Μπαγκλαντές.

To neem εμπεριέχει τέσσερα φυσικά συστατικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που όλα ωστόσο βοηθούν στην διακοπή του κύκλου ζωής των ψύλλων σε όλα τα στάδια (αυγά, νεογνά, ενήλικα έντομα).

Το αντιπαρασιτικό σπρέι για σκύλους και γάτες, χρησιμοποιείται κάθε φορά που το ζώο σας βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους και εκτίθεται σε ζωύφια και μικροοργανισμούς.  
Ειδική, μη τοξική σύσταση.

Χρησιμοποιείστε το σπρέι μια ή δυο φορές το μήνα προληπτικά ενάντια στις σκνίπες, τους ψύλλους και άλλα εξωπαράσιτα.

Συσκευασία: 500ml


sprei psillous tsimpouria sknipa reppelo

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία