Φορτώνει...
Infront αντιπαρασιτικό spray για σκύλους και γάτες

Infront αντιπαρασιτικό spray για σκύλους και γάτες

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.505


Τιμή: 9.62 

Περιγραφή

Το INFRONT spray είναι ένα κτηνιατρικά μελετημένο αντιπαρασιτικό σπρέι για σκύλους και γάτες. Εξουδετερώνει άμεσα και δρα ενάντια σε σκνίπες, κουνούπια, ψύλλους, τσιμπούρια, ψείρες και ακάρεα, δημιουργώντας ένα εχθρικό και ασφυκτικό περιβάλλον προς αυτά.

αντιπαρασιτικο σπρει για σκυλους και γατεςΤο σπρέι για σκύλους και γάτες, περιέχει ισχυρές βιοκτόνες  δραστικές ουσίες κατηγορίας, οι οποίες διαθέτουν υψηλή τοξικότητα αλλά και απωθητικότητα  προς τα έντομα και τα εξωπαράσιτα.

Ψεκάστε μια φορά την εβδομάδα. Σε  περιοχές με μεγάλη έξαρση επαναλάβετε τον ψεκασμό ενδιαμέσως της εβδομάδος μόνο στα σημεία της κοιλιάς του θώρακα του λαιμού και των άκρων.

Βοηθά στην πρόληψη της Λεισμανίασης, Διροφιλαρίωσης , Ερλιχίωσης , Κεστοειδείς σκώληκες(Ταινίες), Αλλεργική δερματίτιδα (ΑΨΔ), Νόσος του  Lyme (βερρελίωση).

Συσκετασία: 250 ml + 50% ΔΩΡΟ = 375ml !!!

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία