Φορτώνει...
Κοπτικό κουρευτικών μηχανών νούμερο 30 - 0.5mm

Κοπτικό κουρευτικών μηχανών νούμερο 30 - 0.5mm

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.918


Τιμή: 37.84 

Περιγραφή

Μήκος κοπής

  • 0.5 χιλιοστά (αφήνουν τρίχα 0.5 χιλιοστά)

Οι Oster Professional λεπίδες  κουρευτικών μηχανών κατασκευάζονται  απο τον καλύτερο χάλυβα υψηλής περικετικότηας σε άνθρακα και ικανοποιούν τα πιο αυστηρά πρότυπα της Oster προσφέροντας απαράμιλλη ακρίβεια και απόδοση των λεπίδων.

Τα κοπτικά των κουρευτικών μηχανών παράγονται στην Αμερική και ικανοποιούν  πολύ υψηλά επίπεδα σκληρόττηας RC62-66(Rockwell Scale C). Με την την εφαρμογή της τεχνολογίας Cryogen Χ ενισχύουν περαιτέρω τη διαδικασία σκλήρηνσης των κοπτικών με αποτέλεσμα να κάνουν τα κοπτικά της Oster Cryogen Χ ασυναγώνιστα.

Οι επιφάνειες κοπής των λεπίδων ακονίζονται και ελέγχονται απο την Oster  εξασφαλίζοντας ότι παράγονται εξαιρετικά κοφτερές λεπίδες που αντέχουν στον χρόνο.

Τα συγκεκριμένο κοπτικό μπορεί να ακονιστεί και θα σας γλιτώσει χρήματα στο μέλλον.

Ο αριθμός των mm που γράφει πάνω στο κάθε κοπτικό κουρευτικής μηχανής μας δίχνει το ύψος του τριχώματος που αφήνει το κοπτικό πάνω στο ζώο μετά το κούρεμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία