Φορτώνει...
OROZYME STRIPS για μικρόσωμους σκύλους

OROZYME STRIPS για μικρόσωμους σκύλους

ΚΩΔΙΚΟΣ: 390.113


Τιμή: 11.35 

Περιγραφή

 

στοματική υγιεινή σκύλος

Το ΟROZYME είναι ένα ενζυμικό σύστημα με κόκκαλα που βοηθάνε στον καθαρισμό των δοντιών του σκύλου.
Πάνω από το 85% των σκύλων άνω των 3 ετών έχουν μία μορφή περιοδοντικής νόσου .
Η περιοδοντική νόσος είναι απόρροια του ελλιπούς καθαρισμού, της πλάκας και της συσσώρευσης βακτηρίων στο στόμα του σκύλου.
Χωρίς αντιμετώπιση και τακτικό έλεγχο στο στόμα και τα δόντια του σκύλου, τα βακτήρια που προκαλούν την περιοδοντική νόσο μπορούν, σε βαριές περιπτώσεις, να περάσουν ακόμα στην κυκλοφορία του αίματος και να προσβάλλουν ζωτικά όργανα του κατοικίδιου σας.

Το Orozyme αποτελεί ένα αληθινό και αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού των δοντιών του σκύλου σας στο σπίτι, το οποίο με συνδυασμό με την τακτική εξέταση από τον κτηνίατρο, μπορεί να προσφέρει εφ` όρου ζωής καθαρή αναπνοή, καθαρά δόντια, υγιή ούλα και γενικότερη καλή υγεία στο σκύλο σας.
Το ΟΡΟΖΥΜΕ STRIPS αποτελεί την ιδανική λύση στο πρόβλημα των δοντιών και της κακοσμίας του σκύλου σας.


ΣΥΝΘΕΣΗ
Αμυλάση, Γλυκοαμυλάση, Οξειδάση της γλυκόζης, Θειοκυανικό κάλιο, Γαλακτοϋπεροξειδάση, Λακτοφερρίνη, Λυσοζύμη, Υπεροξείδιο δισμουτάση.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία