Φορτώνει...
Κραγιόν για την αποκεράτωση σε κατσίκια, αρνιά και μοσχάρια

Κραγιόν για την αποκεράτωση σε κατσίκια, αρνιά και μοσχάρια

ΚΩΔΙΚΟΣ: 700.031


Τιμή: 10.03 

Περιγραφή

κραγιον για την αποκερατωση σε αρνια κατσικια και μοσχαριαΤο κραγιόν αποκεράτωσης είναι ένας εύκολος, οικονομικός αλλά το κυριότερο, χωρίς πόνο και αίμα, τρόπος για να αφαιρέσετε τα κέρατα από τα ζώα σας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρνιά, κατσίκια και μοσχάρια.
Η πλειονότητα των ζώων απαιτεί μόνο μια εφαρμογή για να καυτηριάσει το κέρατο.
Ξυρίστε περίπου 3 εκατοστά γύρω από κάθε κέρατο.  Ρίξτε 2-3 σταγόνες νερό στην περιοχή του κεράτου και στην συνέχεια τρίψτε δυνατά με το κραγιόν για να κάνετε την αποκεράτωση στο ζώο σας.

Είναι κατάλληλο για νεογέννητα μοσχάρια, αρνιά και κατσίκια από την ηλικία της 1ης εβδομάδας έως και την 3η περίπου εβδομάδα της ζωής τους.
Κατάλληλη ώρα να χρησιμοποιηθεί το κραγιόν αποκεράτωσης, είναι όταν το κέρατο έχει ήδη εμφανιστεί ελάχιστα ή είναι στα πρόθυρα να σκάσει και να εμφανιστεί.

**Το κραγιόν για την αποκεράτωση των ζώων, είναι μια καυστική ουσία που πρέπει να χρησιμοποιείτε συμφώνα με τις οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία