Φορτώνει...

Συσκευή για τον έλεγχο του γαυγίσματος με ηχογράφηση φωνής

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.959


Τιμή: 84.19 

Περιγραφή

Είναι πολύ συχνό και ταυτόχρονα φυσιολογικό πολλές φορές τα σκυλιά να γαυγίζουν σε τέτοιο σημείο που να προκαλούν προβλήματα σε εσάς και τους γύρω σας.
Η Pet safe με το συσκευή για τον έλεγχο του γαυγίσματος αναπτύσσει λύσεις για την εκπαίδευση σκύλων ενάντια στο ενοχλητικό γαύγισμα.
Η συσκευή για τον έλεγχο και την εκμάθηση κατά του γαυγίσματος συμβάλει στη μείωση του γαυγίσματος των σκύλων σε ένα αποδεκτό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλά σκυλιά που δεν τους αρέσει να είναι μόνα τους ! Από τη στιγμή που αισθάνονται μοναξιά , αρχίζουν να γαυγίζουν ή μπορεί ακόμη και να καταστρέψουν τα πάντα στο σπίτι σας .

συσκευη κατα του γαυγισματοςΠως λειτουργεί η συσκευή: Η συσκευή για τον έλεγχο του γαυγίσματος μπορεί να ηχογραφήσει λίγες λέξεις με την δική σας φωνή.
Μόλις η συσκευή ανιχνεύσει το γαύγισμα του σκύλου σας, αναπαράγει την φωνή σας και το σκυλί ηρεμεί.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το σκυλί να ακούσει στην δικές σας διαταγές και παραγγέλματα. Ακούγοντας  λοιπόν την γνώριμη φωνή και το απαραίτητο παράγγελμα το σκυλί αμέσως σταματάει το γαυγισμα.

Πριν φύγετε από το σπίτι, ενεργοποιήστε τη συσκευή και τοποθετήστε την κάπου στο δωμάτιο που ο σκύλος δεν μπορεί να φτάσει.
Μετά την επιστροφή σας, μπορείτε να διαβάσετε από την οθόνη εάν, πότε και πόσο συχνά το σκυλί γαύγιζε.

Θα πρέπει να καταγράφεται συνεχώς νέες λέξεις, έτσι ώστε το σκυλί δεν αρχίσει να συνδέσει την αναπαραγωγή εγγραφής με την απουσία σας.

Χαρακτηριστικά συσκευής ενάντια του γαυγίσματος:

• Κατάλληλη για όλους τους ράτσες των σκύλων
• Περιλαμβάνει οδηγίες λειτουργίας
• 3 x AA 1.5V μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται στην παράδοση

Διαστάσεις της συσκευής ενάντια του γαυγίσματος:
Μήκος: 16.5 εκατοστά
Πλάτος:14.5 εκατοστά
Ύψος: 4 εκατοστά

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία