Φορτώνει...
Συσκευή υπερήχων για την διάγνωση της εγκυμοσύνης στις αγελάδες
  • Συσκευή υπερήχων για την διάγνωση της εγκυμοσύνης στις αγελάδες
  • Συσκευή υπερήχων για την διάγνωση της εγκυμοσύνης στις αγελάδες

Συσκευή υπερήχων για την διάγνωση της εγκυμοσύνης στις αγελάδες

ΚΩΔΙΚΟΣ: 701.016


Τιμή: 1,150.64 

Περιγραφή

ελεγχος εγκυμοσύνης στις αγελάδεςΗ συσκευή υπερήχων για τον έλεγχο της εγκυμοσύνης στις αγελάδες, παρέχει τη βεβαιότητα που απαιτείται για την συστηματική αναπαραγωγή χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις (όπως οι ψευδο-εγκυμοσύνες, διαταραχές της γονιμότητας, αποβολές κ.λπ.).

Εξασφαλίζεται μια γρήγορη, απλή και αξιόπιστη διάγνωση εγκυμοσύνης στις αγελάδες, με την βοήθεια των υπερήχων.
Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή κάποια ειδικευμένη εκπαίδευση για να χρησιμοποιηθεί αυτή η συσκευή υπερήχων για τον έλεγχο της εγκυμοσύνης στις αγελάδες.
Η διάρκεια απαιτεί λιγότερο από  30 δευτερόλεπτα για να έχουμε ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.
θα πρέπει να λιπανθεί η επιφάνεια της συσκευής υπερήχων και έπειτα να τοποθετηθεί στο κοιλιακό τοίχωμα κοντά στην βάση του μαστού και να μετακινηθεί σε ολόκληρη την κοιλιακή κοιλότητα. Εάν η αγελάδα είναι έγκυος θα λάβουμε ένα συνεχές ηχητικό σήμα.

Εάν το αποτέλεσμα είναι ασαφές, μπορείτε απλά να επαναλάβετε σε μεταγενέστερο χρόνο, χωρίς καμία επίπτωση στο έμβρυο.
Από την 90η ημέρα της κύησης και μετά τα αποτέλεσμα της συσκευής διάγνωσης εγκυμοσύνης της αγελάδας, είναι πολύ υψηλά της τάξεως του 90%.
Εάν η συσκευή τοποθετηθεί μακριά προς την ουρά οι αντανακλάσεις από την ουροδόχο κύστη μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος αποτελέσματα. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα πρέπει να επαναλάβετε μετά από 2-3 ημέρες για να επιβεβαιωθείτε.

**Το προϊόν διατίθεται κατόπιν παραγγελίαςΠερισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία