Φορτώνει...
Αρωματική άμμος για γάτες

Αρωματική άμμος για γάτες

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.372


Τιμή: 9.13 

Περιγραφή

αρωματική άμμος για γάτεςΗ αρωματική άμμος για γάτες διαθέτει υψηλή απορροφητική ικανότητα. Τοποθετείται μέσα σε λεκάνες ή τουαλέτες γάτας.

Η άμμος για γάτες είναι μεγάλης διάρκειας, πολύ συμπαγής, τελείως φυσική και βιοδιασπώμενη. Όταν βρέχεται αναδύεται ένα απαλό άρωμα οποίο εξουδετερώνει τις οσμές από τα κόπρανα της γάτας και επιβραδύνει την ανάπτυξη βακτηριδίων. Απορροφά τα ούρα της γάτας σας χωρίς να χρειάζεται η καθημερινή αφαίρεση μέρους της άμμου από την τουαλέτα της γάτας σας.
Η άμμος ξεραίνεται στον ήλιο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι ιδανική ακόμα και για δύσκολες γάτες. 
Είναι μια πολύ οικονομική άμμος για γάτες λόγω του ότι έχει μεγάλη απορροφητική ικανότητα σε σχέση με την συνηθισμένη άμμο.
Αντικατάσταση:
Όταν παρατηρήσετε ότι ο πάτος του δοχείου είναι υγρός και ότι η άμμος παίρνει ένα κίτρινο χρώμα, αντικαταστήστε την. Η διάρκεια ποικίλει.

Συσκευασία: 5 κιλά

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία