Φορτώνει...
Πρακτική προβατοτροφία

Πρακτική προβατοτροφία

ΚΩΔΙΚΟΣ: 700.816


Τιμή: 29.42 

Περιγραφή

βιβλίο Πρακτική ΠροβατοτροφίαΣτο βιβλίο Πρακτική Προβατοτροφία θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την εκτροφή και την αναπαραγωγή των προβάτων. Αναλύονται όλες οι φυλές των προβάτων.
Επίσης θα βρείτε όλα όσα σας απασχολούν σχετικά με την υγιεινή, την νομοθεσία αλλά και τα προϊόντα των προβάτων.

Η γνώση που πρέπει να διαθέτει ένας προβατοτρόφος εκτείνεται από τη διατροφή, τη συμπεριφορά και τις αρχές υγιεινής του ζωικού κεφαλαίου, έως τη φροντίδα των βοσκοτόπων, τον σταβλισμό, την ορθολογική διαχείριση μιας εκμετάλλευσης, καθώς και την παραγωγή και εμπορία κτηνοτροφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Με 230 και πλέον φωτογραφίες και σκίτσα, καθώς και στοιχεία για τον κλάδο της προβατοτροφίας στην Ελλάδα, τις εγχώριες φυλές προβάτων, την ισχύουσα ΚΑΠ και το ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο, η παρούσα έκδοση συνιστά ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για όσους θέλουν ή ασχολούνται ήδη με την εκτροφή προβάτων, ανεξαρτήτως επιπέδου ή εμπειρίας, για την άσκηση μιας επαγγελματικής και οικονομικά αποδοτικής προβατοτροφίας.

Συγγραφέας: Κριστιάν Μέντελ
Εκδόσεις: Βασδέκη
Μετάφραση: Ποταμιανού Παναγιώτα


Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία