Φορτώνει...
Απλά ενώτια αιγοπροβάτων τύπου 1
  • Απλά ενώτια αιγοπροβάτων τύπου 1
  • Απλά ενώτια αιγοπροβάτων τύπου 1
  • Απλά ενώτια αιγοπροβάτων τύπου 1

Απλά ενώτια αιγοπροβάτων τύπου 1

ΚΩΔΙΚΟΣ: 700.954


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 0.30   

Τιμή: 0.28 

Κερδίζετε : 0.02  (7%)
-7%

Περιγραφή

ενώτιαΤα απλά ενώτια αιγοπροβάτων Τύπου 1 είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Εθνικής Ανάπτυξης και πιστοποιημένα με ISO9001:2008.
Τα ενώτια αιγοπροβάτων Τύπου 1 αποτελούνται από δύο στελέχη (αρσενικό και θηλυκό). Τα δύο στελέχη των ενωτίων περιστρέφονται ανεξάρτητα το ένα με το άλλο και η απαιτούμενη δύναμη για την περιστροφή εξαρτάται από το είδος του ζώου στο οποίο απευθύνεται.
Τα σκουλαρίκια για τα αιγοπρόβατα είναι φτιαγμένα από πολυαιθερική πολυουρεθάνη. Το χρώμα τους είναι κίτρινο RAL και δεν περιέχουν κάδμιο ή μόλυβδο. 
Είναι τυπωμένα με lazer και είναι ανεξίτηλα.

Τα υλικά κατασκευής και οι ιδιότητες τους, είναι εναρμονισμένες και σύμφωνες με την οδηγία 2002/72/EC, παράρτημα 2, τομέας Α της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ενώτια ηλεκτρονικάΗλεκτρονική σήμανση:


Τα ηλεκτρονικά σκουλαρίκια αιγοπροβάτων είναι πλέον υποχρεωτικά από την 01/01/2010, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι κοινοτικές διατάξεις είναι δεσμευτικές για όλα τα κράτη – μέλη και όλοι οι κτηνοτρόφοι οφείλουν να συμμορφωθούν. Σύμφωνα με τις διατάξεις που καθορίζει η Ε.Ε ηλεκτρονικά ενώτια (ηλεκτρονικά σκουλαρίκια) πρέπει να τοποθετηθούν σε όλα τα αιγοπρόβατα που έχουν γεννηθεί από την 01/01/2010 και είναι ηλικίας μεγαλύτερης ή ίσης των 6 μηνών, καθώς και αιγοπρόβατα οποιασδήποτε ηλικίας που μεταφέρονται σε άλλα  κράτη προς πώληση ή σφαγή.

Το υπουργείο φιλοδοξεί με την υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανση των αιγοπροβάτων να αντιμετωπίσει την πρακτική των «ελληνοποιήσεων» και να κάνει αυστηρότερη την επιτήρηση και καταπολέμηση ασθενειών.

Τα ηλεκτρονικά ενώτια αιγοπροβάτων έχουν το πλεονέκτημα ότι τοποθετούνται σε ζώα κάθε ηλικίας, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Το μειονέκτημά τους είναι ότι μπορεί να πέφτουν από το αυτί του ζώου αρκετά συχνά, ιδιαίτερα στις αίγες και σε περιοχές ελεύθερης βόσκησης με θαμνώδη βλάστηση.

Τοποθέτηση ηλεκτρονικών ενωτίων (σκουλαρίκια αιγοπροβάτων)

ενώτια σκουλαρίκια αιγοπροβάτων1) Τοποθετείται ένα απλό συμβατικό πλαστικό ενώτιο στο αριστερό αυτί, με τον ατομικό κωδικό αριθμό του ζώου και

2) ένα ηλεκτρονικό ενώτιο τοποθετείται στο δεξί αυτί του ζώου

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού ενωτίου βασίζεται σε σύγχρονη τεχνολογία, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα του ανθρώπου και είναι απολύτως ασφαλής, αφού δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγεία των ζώων και στην υγιεινή των ζωοκομικών προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι κάνουν αίτηση στις οικείες κτηνιατρικές αρχές και αφού αυτή θα επικυρώνεται, θα διαβιβάζεται στον εγκεκριμένο προμηθευτή που ο κάθε κτηνοτρόφος θα επιλέγει για την έκδοση των ηλεκτρονικών ενωτίων.

 


ενωτια σκουλαρικια ζωα

**Για την ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας απαιτείται η σχετική αίτηση η οποία έχει ελεχθεί και σφραγισθεί από την Κτηνιατρική διεύθυνση της περιοχής σας.Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία