Φορτώνει...
Κλουβί καναρινιών Luna με διακοσμητικά

Κλουβί καναρινιών Luna με διακοσμητικά

ΚΩΔΙΚΟΣ: 600.102


Τιμή: 54.47 

Περιγραφή

Το κλουβί καναρινιών Luna με διακοσμητικά είναι ένα πολύ ελκυστικό, μικρό κλουβί με μια ορθογώνια βάση, ιδανικό για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας και είναι κατάλληλο για πουλιά, όπως καναρίνια και μικρά εξωτικά πουλιά.

κλουβί για πουλιάΗ πλαστική βάση διαθέτει τυπωμένες διακοσμήσεις, που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία που τα καθιστά ανθεκτικά.

Η δομή του είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό πλέγμα, βαμμένο μαύρο.
Το κλουβί καναρινιών Luna είναι εξοπλισμένο με λαβή για τηνεύκολη μεταφορά και έρχεται με πλήρη αξεσουάρ. Περιέχει ποτίστρα, δύο αφαιρούμενες περιστρεφόμενες ταΐστρες, πλαστικές κούρνιες, ένα παιχνίδι swing, κλιπ των τροφίμων και ταΐστρα για αυγό.
Το κλουβί είναι εύκολο στην χρήση του και μπορεί να καθαριστεί σε ελάχιστο χρόνο, χάρη στον αφαιρούμενο δίσκο συλλογής βρωμιάς.
Αυτό το κλουβί καναρινιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μία πλαστική βάση, η οποία διατίθεται έξτρα.

Διαστάσεις στο κλουβί για καναρίνια:
Μήκος 44.5 εκ.
Πλάτος 25 εκ.
Υψος 45.5 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία