Φορτώνει...

Πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.020


Τιμή: 131.51 

Περιγραφή

Το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90 είναι κατάλληλο για υπαίθριους  χώρους.
Είναι κατασκευασμένο από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό με ένα πατενταρισμένο σύστημα ανοίγματος από το πλευρικό τοίχωμα.
Το ανοιγόμενο πλευρικό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί ή από τη δεξιά ή από την αριστερή πλευρά του σκυλόσπιτου, ανάλογα με την επιθυμία του κάθε ιδιοκτήτη.
Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να προσαρμοστεί απόλυτα με τον ανάλογο χώρου που διαθέτει κάθε ένας.  Όταν  το πλευρικό σύστημα ανοιχτεί, δημιουργείται μια πλαστική πλατφόρμα που στηρίζεται στο έδαφος και δίνει στο σκυλί περισσότερο χώρο για τον εαυτό του.
Το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90 είναι ιδανικό για όλες τι εποχές  καθώς είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα αερισμού και αποστράγγισης  του νερού, τα οποία εγγυώνται ένα ξηρό περιβάλλον σε κάθε περίπτωση.
Η βάση του σπιτιού για σκύλους έχει κατασκευαστεί με ειδικές υποδοχές οι οποίες επιτρέπουν στο νερό να τρέξει μακριά από το σπίτι.
Ειδικές άκρες αλουμινίου γύρω από την είσοδο του σπιτιού είναι μελετημένες για την αποφυγή δαγκωμάτων από το σκύλο, τα οποία δαγκώματα πολλές φορές καταστρέφουν τα σπίτια.
Το σκυλόσπιτο σας έρχεται συναρμολογούμενο.
πλαστικό σπιτι για σκύλουςΕίναι πολύ απλό και εύκολο και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία για να στηθεί .
Επίσης αποσυναρμολογείται εύκολα καθιστώντας εύκολη την μεταφορά του ακόμα και στις διακοπές.
Ιδανικό για μεσαίου μεγέθους ράτσες σκύλων.

Επιπρόσθετα αξεσουάρ που μπορούν να αγοραστούν για το σπίτι είναι η πλαστική πόρτα ένα αδιάβροχο μαξιλάρι υψηλής ποιότητας και  πλαίσια μόνωσης, τα οποία εφαρμόζονται στο εσωτερικό του σκυλόσπιτου, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία.

Διαστάσεις πλαστικού σπιτιού για σκύλους:
1) Διαστάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού:
Μήκος  75 εκ.
Πλάτος 55 εκ.
Ύψος  55 εκ.
2) Διαστάσεις εξωτερικά του σπιτιού:
Μήκος  88 εκ.
Πλάτος 72 εκ.
Ύψος  65 εκ.
3) Διαστάσεις σπιτιού με την  πλαστική πλατφόρμα ανοιγμένη:
Μήκος  127 εκ.
Πλάτος 72 εκ.
Ύψος  65 εκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα προϊοντα

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία