Φορτώνει...
Μαξιλάρι για σκύλους 100 X 65 εκ.
  • Μαξιλάρι για σκύλους 100 X 65 εκ.
  • Μαξιλάρι για σκύλους 100 X 65 εκ.

Μαξιλάρι για σκύλους 100 X 65 εκ.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.013


Τιμή: 41.09 

Περιγραφή


μαξιλάρι σκύλου αδιάβροχο Το μαξιλάρι για σκύλους είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αντικραδασμικό, ανθεκτικό, αδιάβροχο ύφασμα.
Είναι κατάλληλο για όλες τις ράτσες των σκύλων.
Είναι ιδανικό σαν κάθισμα για την μεταφορά των σκυλιών με το αυτοκίνητο.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα του καθίσματος αυτοκινήτου ή να χρησιμοποιηθεί για την προστασία των αποσκευών του αυτοκινήτου σας.

μαξιλάρι για σκυλόσπιτοΤο μαξιλάρι για σκύλους είναι επίσης ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για ξύλινα ή πλαστικά σπίτια σκυλιών και για κλουβιά μεταφοράς. Η τοποθέτηση εντός των σκυλόσπιτων δημιουργεί ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον για την ιδανική διαβίωση του σκύλου σας.
Στην πραγματικότητα, χάρη στο ειδικό υλικό στο οποίο είναι κατασκευασμένο, είναι ιδιαίτερα σκληρό και ανθεκτικό, ακόμη και με συχνή χρήση.
Για να διατηρήσετε το μαξιλάρι για σκύλους σαν καινούργιο, συνιστάται πλύσιμο στο πλυντήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες έως 30 ° C.

Είναι ένα ιδανικό προιόν για το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla110.

Διαστάσεις στο μαξιλάρι για σκύλους: 100 Χ 65 εκατοστά.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα προϊοντα

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία