Φορτώνει...
Εκπαίδευση σκύλων - 100  ασκήσεις και κόλπα
  • Εκπαίδευση σκύλων - 100  ασκήσεις και κόλπα
  • Εκπαίδευση σκύλων - 100  ασκήσεις και κόλπα

Εκπαίδευση σκύλων - 100 ασκήσεις και κόλπα

ΚΩΔΙΚΟΣ: 700.812


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15.83   

Τιμή: 14.87 

Κερδίζετε : 0.96  (6%)
-6%

Περιγραφή

Στο βιβλίο «Εκπαίδευση σκύλων - 100 ασκήσεις και κόλπα» μάθετε την μέθοδο υπακοής και εκτέλεσης εντολών εκπαίδευση του σκύλου.
Αποκτήστε τη γνώση μέσω του βιβλίου για σκύλους «Εκπαίδευση σκύλων - 100 ασκήσεις και κόλπα» και εκπαιδεύστε το κουτάβι σας αρχίζοντας από τις βασικές εντολές: κάτσε - πόδι - στάσου - θέση.
Μερικές από τις ενότητες που θα συναντήσετε στο βιβλίο σχετικά με την εκπαίδευση του σκύλου σας είναι οι παρακάτω:
Εκπαίδευση σκύλων 100 ασκησεις και κολπαΠώς θα μάθει ο σκύλος τις πιο σημαντικές διαταγές;
Ασκήσεις για την καθημερινότητα: Ποιος δεν ονειρεύεται να του φέρνει ο σκύλος το τηλέφωνο όταν χτυπάει;
Αστείες εντολές: Σκοινάκι, ποδόσφαιρο ή ισορροπία λιχουδιάς στη μύτη - με υπομονετική εξάσκηση ο σκύλος τα μαθαίνει σχεδόν όλα.
Ελεύθερος χρόνος και αθλητισμός: Φρίσμπι, τρέξιμο δίπλα στο ποδήλατο ή εξάσκηση σε ειδικούς για σκυλιά χώρους - στα σκυλιά αρέσει η κίνηση και το παιχνίδι .
Παιχνίδι και πάλη: Παιχνίδια τραβήγματος, αναζήτησης μα το νερό και μεταφοράς εμβαθύνουν την σχέση του ανθρώπου με το σκύλο.

Στο βιβλίο «Εκπαίδευση σκύλων - 100 ασκήσεις και κόλπα» θα βρείτε 100 ιδέες για ασκήσεις και παιχνίδι. Οδηγίες βήμα προς βήμα και πολλές  φωτογραφίες δείχνουν πως εγγυημένα διώχνει κανείς την πλήξη από τη ζωή του σκύλου του.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία