Φορτώνει...
Εντομοκτόνο σκεύασμα για την καταπολέμηση μυρμηγκιών – Mottex 1 RB 5gr
  • Εντομοκτόνο σκεύασμα για την καταπολέμηση μυρμηγκιών – Mottex 1 RB 5gr
  • Εντομοκτόνο σκεύασμα για την καταπολέμηση μυρμηγκιών – Mottex 1 RB 5gr

Εντομοκτόνο σκεύασμα για την καταπολέμηση μυρμηγκιών – Mottex 1 RB 5gr

ΚΩΔΙΚΟΣ: 800.016


Τιμή: 17.40 

Περιγραφή

μυρμήγκια στο σπίτιΤο Mottex 1 RB είναι ένα ετοιμόχρηστο παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας σε μορφή gel για την καταπολέμηση όλων των ειδών των μυρμηγκιών.
Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid.
Το προϊόν περιέχει τον πικραντικό παράγοντα denatonium benzoate σε συγκέντρωση 0,001% β/β για την αποτροπή τυχαίας κατάποσής του από παιδιά και ζώα.
Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν, μεταφέροντας το στη φωλιά, όπου και προκαλείται μόλυνση όλης της κοινότητας.

Οι ζημιές που προκαλούν σε τρόφιμα και ξύλινες κατασκευές, η εντομοφοβία, η ικανότητα των μυρμηγκιών να κεντρίζουν προκαλώντας οιδήματα και τα μικρόβια που κάποιες φορές μεταφέρουν ( σαλμονέλα, σταφυλόκοκκο κλπ), οδηγούν στην αναγκαιότητα χρήσης βιοκτόνων σκευασμάτων για την καταπολέμησης τους.

καταπολέμηση μυρμηγκιώνΤο προιόν προορίζεται για χρήση σε κατοικημένους χώρους και χώρους παραγωγής τροφίμων.
Καταπολεμά όλα τα είδη μυρμηγκιών

Δοσολογία χρήσης: 0,3 γρ ανά 1-3 μέτρα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επανάληψη εάν χρειαστεί σε 2-3 εβδομάδες από την πρώτη χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία