Φορτώνει...
Μεγάλη Χτένα περιποίησης τριχώματος σκύλου

Μεγάλη Χτένα περιποίησης τριχώματος σκύλου

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.806


Τιμή: 13.98 

Περιγραφή

χτενα για τον σκύλοΗ χτένα περιποίησης τριχώματος για σκύλους της Oster  απευθύνεται σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ράτσες σκύλων, με βαρύ, πυκνό και χνουδωτό τρίχωμα.
Οι άκρες των δοντιών της χτένας για σκύλους είναι στρογγυλεμένες για την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού και ερεθισμού του δέρματος στον σκύλου.
Είναι κατασκευασμένη από στερεό χάλυβα, καθιστώντας της χτένα για σκύλους Oster  ανθεκτική και δυνατή δίνοντας παράλληλα εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.
Είναι κατάλληλη για το χτένισμα του σκύλου, το κούρεμα και το ψαλίδισμα του τριχώματος.
Αποτελεί την πλέον κατάλληλη χτένα για την αφαίρεση των κόμπων που δημιουργούνται στο τρίχωμα του σκύλου αλλά και να αφαιρεί τις νεκρές τρίχες.
Οι διαστάσεις μεταξύ των δοντιών από την μια πλευρά της χτένας για σκύλους είναι τοποθετημένες πιο κοντά η μία από την άλλη ενώ από την αντίθετη μεριά, η απόσταση μεταξύ των δοντιών είναι μεγαλύτερη.
Το δόντια της χτένας είναι περίπου 3.5 εκατοστά.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία