Φορτώνει...
Βούρτσα σκύλου με ειδική υποδοχή για σαμπουάν
  • Βούρτσα σκύλου με ειδική υποδοχή για σαμπουάν
  • Βούρτσα σκύλου με ειδική υποδοχή για σαμπουάν

Βούρτσα σκύλου με ειδική υποδοχή για σαμπουάν

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.804


Τιμή: 10.63 

Περιγραφή

Η ανώτερης ποιότητας βούρτσα για σκύλους, περιλαμβάνει ειδική υποδοχή για να τοποθετήσετε το σαμπουάν την αρεσκείας σας.
Είναι ειδικά κατασκευασμένη να δώσει ένα βαθύ καθαρισμό και ένα απολαυστικό μασάζ στο σκύλο.
Είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε στο σκύλο σας ένα βαθύ και αναζωογονητικό μασάζ, μια καλή περιποίηση και απολέπιση κάθε φορά που τον πλένετε.

Απλά πατήστε το κουμπί και απελευθερώστε το σαμπουάν για σκύλους, ενώ ταυτόχρονα το μασάζ που θα κάνουν οι τρίχες από καουτσούκ θα κάνει το σκύλο σαν να απολαύσει την διαδικασία καλλωπισμού του.

Συμβουλές:
Κατά την διάρκεια χρήσης της βούρτσας για σκύλους με ειδική υποδοχή για σαμπουάν, δημιουργείστε απαλές κυκλικές κινήσεις για ένα βαθύ καθαρισμό του σκύλου.
Μην χρησιμοποιείται πίεση προς τα κάτω.
Είναι ιδανική βούρτσα για μασάζ μετά το μπάνιο, παρόλα αυτά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για μασάζ στο κατοικίδιο σαν ανά πάσα στιγμή θελήσετε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει φυλλάδιο οδηγιών με χρήσιμες συμβουλές περιποίησης.


βούρτσα σκύλου και τρίχωμα

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία