Φορτώνει...
Εκπαιδευτικό τηλεχειριζόμενο κολλάρο για την εκπαίδευση του σκύλου

Εκπαιδευτικό τηλεχειριζόμενο κολλάρο για την εκπαίδευση του σκύλου

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.956


Τιμή: 220.41 

Περιγραφή


Η PetSafe με το Remote-controlled Spray Trainer αναπτύσσει λύσεις για την εκπαίδευση και διαχείριση των σκύλων ενώ δεν τους βαστάτε απο αλυσίδα και βρίσκονται σε απόσταση από τον πομπό έως και 275 μέτρα.
Το κολάρο εκπαίδευσης σκύλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 λειτουργίες ψεκασμού σπρέι ή και με ηχητικές προειδοποιήσεις.
Το τηλεχειριζόμενο κολλάρο εκπαίδευσης σκύλων διαθέτει διακόπτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ψεκασμού. Αυτό μειώνει τη χρήση του σπρέι και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κολάρου κατά του γαυγίσματος για σκύλους.
Με το πάτημα ενός κουμπιού ο ασύρματος πομπός στέλνει σήμα ενεργοποιώντας τον δέκτη κολλάρο.
Χρησιμοποιώντας την συσκευή αυτή σωστά μπορείτε να διορθώσετε πολλές ανάρμοστες συμπεριφορές που έχει αποκτήσει ο σκύλος σας όπως επίσης θα φανεί πολύ χρήσιμο στην εκμάθηση βασικών εντολών κατά την εκπαίδευση του.
Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλες τις ράτσες σκύλων.

Χαρακτηριστικά :

• 4 επίπεδα ψεκασμού/ ηχητικούς τόνους ( αρνητικός και θετικός)
• Ρυθμιζόμενο κολάρο με τρύπες για την εύκολη τηλεχειριζόμενο κολλάρο εκπαίδευσης σκύλωνπροσαρμογή σε πολλούς σκύλους, κατάλληλο για περιλαίμια έως και 71 εκατοστών
• Τηλεκατευθυνόμενο πομπό με σπρέι
• Η συσκευασία περιέχει σπρέι με άρωμα λεμόνι
• Φορτιστής μπαταρίας με γρήγορη φόρτιση και μπαταρία NiMH
• Ενδεικτική λυχνία της μπαταρίας
Ένδειξη LED η οποία εμφανίζει την στάθμη  στο περιεχόμενό του ψεκασμού
• Εμβέλεια συσκευής εκπαίδευσης σκύλου έως και 275 μέτρα
• Εμπεριέχονται οδηγίες λειτουργίας και χρήσηςΤο κολάρο Remote-controlled Spray Trainer της PetSafe θα εκπαιδεύσει το σκυλί σας με επιτυχία!!

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία