Φορτώνει...
Κλουβί μεταφοράς για μικρόσωμους σκύλους έως 6 κιλά

Κλουβί μεταφοράς για μικρόσωμους σκύλους έως 6 κιλά

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.112


Τιμή: 21.83 

Περιγραφή

Το κλουβί μεταφοράς για σκύλους Gulliver μπορεί να μεταφέρει σκύλους με μέγιστο βάρος τα 6 κιλά. Το κλουβί για μικρούς σκύλους είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό.

Είναι ιδανικό για την άνετη μεταφορά του σκύλου σας για ταξίδια με αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο και όλα τα μεταφορικά μέσα.

Το κλουβί μεταφοράς σκύλων Gulliver παρέχει στο κατοικίδιο σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην διάρκεια των μικρών αλλά και μεγάλων  ταξιδιών του.

Η άνετη μεταλλική πόρτα του κλωβού μεταφοράς του κατοικίδιου σας περιλαμβάνει σταθερό κλείδωμα ασφαλείας  στις δυο πλευρές του, για ξέγνοιαστα, σίγουρα και ασφαλή ταξίδια.
Δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής ζώνης ασφαλείας στις ειδικές για αυτό το σκοπό σχισμές του κλωβού μεταφοράς για μικρόσωμα σκυλάκια.
Η πόρτα του κλουβιού έχει την δυνατότητα να ανοίγει προς τα έξω η ακόμα και να αφαιρεθεί εντελώς.
Μια θήκη προσφέρει  χώρο για τυχόν θεραπευτικά φάρμακα και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ του σκύλου σας.

Το κλουβί παρέχει μια χειρολαβή που το καθιστά ιδιαίτερα βολικό και άνετο στην μεταφορά, εφόσον χρησιμοποιηθούν οι έξτρα τροχοί που ενσωματώνονται στο κλουβί μεταφοράς (πωλούνται ξεχωριστά).

Διαστάσεις στο κλουβί μεταφοράς για σκύλους:
48 εκατοστά μήκος
32 εκατοστά πλάτος
31 εκατοστά ύψος
κλουβιά μεταφοράς μικρών σκύλων

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα προϊοντα

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία