Φορτώνει...

Κλουβί μεταφοράς για σκύλους έως 40 κιλά

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102.101


Τιμή: 131.46 

Περιγραφή

Το κλουβί μεταφοράς για σκύλους Gulliver μπορεί να μεταφέρει σκύλους με μέγιστο βάρος τα 40 κιλά.
Είναι ιδανικό για την άνετη μεταφορά του σκύλου σας για ταξίδια με αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο και όλα τα μεταφορικά μέσα.

Το κλουβί μεταφοράς σκύλων Gulliver παρέχει στο κατοικίδιο σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην διάρκεια των μικρών αλλά και μεγάλων  ταξιδιών του.
Η άνετη μεταλλική πόρτα του κλωβού μεταφοράς του κατοικίδιου σας περιλαμβάνει κλείδωμα ασφαλείας, για ξέγνοιαστα, σίγουρα και ασφαλή ταξίδια. 
Επίσης η πόρτα στο κλουβί μεταφοράς για σκύλους μεσαίου μεγέθους περιλαμβάνει ένα μπολ- ταϊστή για την τροφοδοσία του σκυλιού σας εν ώρα μεταφοράς.
Κλουβιά μεταφοράς σκύλουΗ πόρτα του κλουβιού έχει την δυνατότητα να ανοίγει προς τα έξω η ακόμα και να αφαιρεθεί εντελώς. Δυο μεγάλες θήκες προσφέρουν χώρο για τυχόν θεραπευτικά φάρμακα και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ του σκύλου σας.

Ο συγκεκριμένος τύπος κλουβιών μεταφοράς είναι αποδεκτός από όλες τι αεροπορικές εταιρίες και εγκεκριμένος σύμφωνα με τους κανονισμούς IATA.

Το κλουβί παρέχει μια χειρολαβή που το καθιστά ιδιαίτερα βολικό και άνετο στην μεταφορά μεσαίου μεγέθους σκύλου, εφόσον χρησιμοποιηθούν οι έξτρα τροχοί που ενσωματώνονται στο κλουβί μεταφοράς (πωλούνται ξεχωριστά).

Διαστάσεις στο κλουβί μεταφοράς για σκύλους:
92 εκατοστά μήκος
64 εκατοστά πλάτος
66 εκατοστά ύψος

Το συνολικό βάρος του κλουβιου για σκύλους είναι 8.2 κιλά

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα προϊοντα

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία