Φορτώνει...
Eκκολαπτική μηχανή Covatutto 162 ημιαυτόματη
  • Eκκολαπτική μηχανή Covatutto 162 ημιαυτόματη
  • Eκκολαπτική μηχανή Covatutto 162 ημιαυτόματη

Eκκολαπτική μηχανή Covatutto 162 ημιαυτόματη

ΚΩΔΙΚΟΣ: 600.002


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 486.49   

Τιμή: 421.56 

Κερδίζετε : 64.93  (13%)
-13%

Περιγραφή

εκκολαπτική μηχανή
Η εκκολαπτική μηχανή Covatutto 162 είναι κατασκευασμένη από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό στις επιδράσεις της θερμοκρασίας και με άριστη μονωτική και θερμική ιδιότητα.

Η πόρτα της εκκολαπτικής μηχανής είναι κατασκευασμένη με το ίδιο υλικό με τη μόνη διαφορά ότι είναι εντελώς διάφανη. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε συνεχώς μια συνολική οπτική επαφή με το εσωτερικό της εκκολαπτικής μηχανής, από την αρχή της εκκόλαψης μέχρι και την γέννηση των νεοσσών, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε την πόρτα.

Η εκκολαπτική μηχανή είναι εξοπλισμένη με τρία συρτάρια, κατάλληλα για κάθε είδος αυγών. Περιστρέφονται με ένα πρακτικό ημιαυτόματο σύστημα γυρίσματος.
Στην συγκεκριμένη κλωσσομηχανή παρέχεται η δυνατότητα  προσαρμογής αυτόματου συστήματος γυρίσματος των αυγών οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, το οποίο καταργεί  τον ημιαυτόματο τρόπο γυρίσματος.
Αυγά κότας και εκκόλαψη


Δύο ηλεκτρικές αντιστάσεις παρέχουν μια γρήγορη θέρμανση του εσωτερικού χώρου της εκκολπατικής μηχανής Covatutto 162, ακόμα και σε περίπτωση αιφνίδιας πτώσης της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος χώρου.

Θερμοκρασία κλωσσομηχανήςΔύο ανεμιστήρες είναι τοποθετημένοι πάνω και κάτω από τα συρτάρια με τα αυγά προς εκκόλαψη, οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο εσωτερικό της κλωσσομηχανής.
Ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα το οποίο και εγγυάται υψηλότερα ποσοστά εκκολαψιμότητας των αυγών.
Το νερό τοποθετείται σε δύο πλαστικά δοχεία στο κάτω μέρος της μηχανής, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη υγρασία στο εσωτερικό της εκκολαπτικής.

Απόλυτα αθόρυβη, χωρίς δονήσεις, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ασφάλεια και αξιοπιστία, χαρακτηρίζουν την εκκολαπτική μηχανή Covatutto 162.

Ισχύς εκκολαπτικής μηχανής: 150 watt


Η χωρητικότητα των αυγών ανάλογα το είδος διακρίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Χωρητικότητα εκκολαπτικής σε αυγάΠερισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα προϊοντα

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία