Φορτώνει...
Επαναφορτιζόμενη επαγγελματική κουρευτική μηχανή για σκύλους

Επαναφορτιζόμενη επαγγελματική κουρευτική μηχανή για σκύλους

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.903


Τιμή: 194.36 

Περιγραφή

Η επαναφορτιζόμενη επαγγελματική κουρευτική μηχανή για σκύλους είναι ιδανική για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο κούρεμα του σκύλου σας.

Η κεφαλή της κουρευτικής μηχανής είναι πολύ καλής ποιότητας, επιχριωμένη «Magic Blade” 46mm. Η μηχανή διαθέτει επαγγελματικό μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης των κεφαλών(Quick-release).

Το πακέτο της κουρευτικής μηχανής περιέχει: 2 κεφαλές κοπής, 2 μπαταρίες, 4 χτενάκια(3εκατοστά, 6 εκατοστά, 9 εκατοστά & 12 εκατοστά), επαναφορτιζόμενη βάση, βουρτσάκι καθαρισμού & λάδι καθαρισμού για την λίπανση της κουρευτικής μηχανής.

Επάνω στην επαναφορτιζόμενη μηχανή υπάρχει φωτεινή ένδειξη με το επίπεδο της μπαταρίας.

Η κουρευτική μηχανή με τις 2 μπαταρίες XL –Power που εμπεριέχονται σας δίνει μέγιστη αυτονομία στο κούρεμα χωρίς καλώδια και πρίζες. Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται στην επαναφορτιζόμενη βάση της κουρευτική μηχανής σε μόλις 90 λεπτά. Υπάρχει φωτεινή ένδειξη πάνω στην βάση για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Με την αθόρυβη λειτουργία της,  το κατοικίδιο σας θα προσαρμοστεί γρήγορα με την κουρευτική μηχανή και δεν θα την φοβάται.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Δείτε επίσης τα παρακάτω προϊόντα απο το Pet Shop μας

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία