Φορτώνει...
Πάνες εκπαίδευσης για κουτάβια

Πάνες εκπαίδευσης για κουτάβια

ΚΩΔΙΚΟΣ: 100.850


Τιμή: 4.72 

Περιγραφή

Πάνες εκπαίδευσης για κουτάβια

Οι πάνες για κουτάβια είναι ειδικά σχεδιασμένες για έξοχη απορροφητικότητα, αποτρέποντας τη διαρροή και τη μυρωδιά με παχύ και ισχυρά υλικά. Η ανθεκτική πλαστική επένδυση εξασφαλίζει προστασία για το πάτωμα και τους τάπητες. Οι πάνες περιέχουν ειδικό αντιβιοτικό για την εξουδετέρωση της κακοσμίας και προσφέρουν στα κατοικίδια  καλύτερη υγιεινή.

Οι πάνες εκπαίδευσης είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία κατάρτισης και εκπαίδευσης  που διατίθεται στους ιδιοκτήτες σκύλων, κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στο ταξίδι.

Η συσκευασία περιέχει 7 πάνες με διαστάσεις: 60Χ60 εκ.

 

 

Πάνες εκπαίδευσης σκύλων

Τοποθετείστε την πάνα εκπαίδευσης κουταβιών στο πάτωμα με την πλαστική επένδυση προς τα κάτω.  Κατά προτίμηση βάλτε την μακριά από το στρώμα και τα μπολ του κουταβιού.

Επιτρέψτε στο κουτάβι σας να μυρίσει και να συνηθίσει την εκπαιδευτική πάνα και έπειτα τοποθετείστε το πάνω για μερικές φορές.

Η πρόσθετη επεξεργασία που διαθέτουν οι πάνες εκπαίδευσης  κουταβιών προσελκύουν το κατοικίδιο σας κάθε φορά που θέλει να κάνει την ανάγκη του. Εάν το κουτάβι σας ανακουφίζεται αλλού, τοποθετείστε το αμέσως πίσω στην εκπαιδευτική πάνα.

Μόλις εκπαιδευτεί το κουτάβι σας να κάνει την ανάγκη του στο εσωτερικό του σπιτιού σας, αρχίστε να κινείται την πάνα ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα, έτσι ώστε η διαδικασία εκμάθησης και κατάρτισης του κουταβιού σας θα ολοκληρωθεί υπαίθρια.

Μετά από κάθε χρήση αντικαταστήστε την πάνα εκπαίδευσης κουταβιών με μια καινούργια.

Περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι τιμές στο Pet shop μας είναι τελικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορία

Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία