Φορτώνει...

Υγιής ισορροπία κουταβιού...

Συνήθεις κουταβιούΟι καλές συνήθειες ξεκινούν από νωρίς

Οι καλές συνήθειες θα πρέπει να ξεκινούν από νωρίς, επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα αργότερα. Από την αρχή το κουτάβι σας θα πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός ότι θα παίρνετε το μπολ του ή θα αγγίζετε την τροφή του αν χρειάζεται. Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο ένα μπολ με φρέσκο νερό, το οποίο ανανεώνεται τακτικά.

Τέλος, μην ενδίδετε στον πειρασμό να του δώσετε απομεινάρια φαγητού ή λιχουδιές. Είναι εξίσου επιβλαβή για την ισορροπημένη δίαιτα του και θα το ενθαρρύνουν να σας ικετεύει όση ώρα θα είστε στο τραπέζι.

Μια πλήρης τροφή είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες του, και το μόνο πράγμα που προκαλεί στο σκύλο η ποικιλία στην τροφή είναι πεπτικά προβλήματα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Ποιος τύπος τροφής ;
Το σπιτικό φαγητό δεν είναι ιδανική λύση επειδή δεν καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του σκύλου όσον αφορά τη διατροφική ισορροπία και ως εκ τούτου θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Λιγότερο πρακτικές και πιο ακριβείς, οι υγρές τροφές περιέχουν παρά πολύ υγρασία και δεν ενθαρρύνουν το σκύλο να μασήσει. Οι κροκέτες αποτελούν την ιδανική λύση, συνδυάζοντας διατροφική ισορροπία,  κορυφαία ποιότητα συστατικών και ευκολία στη χρήση.

Online Petshop στην Ελλάδα - Τα πάντα για το κατοικίδιο σου.
Το Online Pet Shop μας κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Petmania.gr Petshop Iphone & Ipad App


Online Petshop στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο Pet Shop με τροφές, αξεσουάρ κα οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας. Petshop gr

Γιατί να κάνω εγγραφή Τρόποι πληρωμής & αποστολής
Επικοινωνία